1 miljoen keer bedankt aan onze helppers en helppies

1 miljoen keer bedankt aan onze helppers en helppies

1 min.
SHARE

Hoera, hoezee, joepie! Door ons kantoor klinken vandaag heel wat vreugdekreten. En dat met goede reden. Want sinds de oprichting van Helpper in 2017, hebben onze helppers en helppies maar liefst

1 miljoen uur hulp geboden en ontvangen!

Dat betekent een heleboel ontmoetingen tussen helppers en helppies die steun vonden bij elkaar. Een gigantische mijlpaal, al zeggen we het zelf! Wat zijn we ontzettend trots op onze groeiende Helpper-community. Elke helpper en helppie, elke helpende hand en hulpvraag heeft het verschil gemaakt. Daar zijn we ongelooflijk dankbaar voor. Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid uit te drukken. 🙏

Maar dat gaan we toch proberen: 

Bedankt aan alle helppies! Voor jullie vertrouwen in Helpper en om samen een community op te bouwen waar hulp ontvangen een teken van kracht is.

Bedankt aan alle helppers! Voor de hulp die jullie massaal aan helppies verlenen en zo voor een zorgzame en hechte buurt te zorgen.

We kijken ondertussen vol ongeduld uit naar heel wat meer mooie samenwerkingen tussen onze helppers en helppies!

Heb jij behoefte aan wat extra ondersteuning in je dagelijks leven? En ben jij in het bezit van een PVB/PAB? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als budgethouder.

Of wil je graag hulpbehoevenden in je buurt een handje helpen? Word assistent bij Helpper en maak deel uit van een groeiende community!
Ik wil assistent worden