Stem op ons voor Startup of the Year 2020
#voteforhelpper

Je leven is eenvoudig met een helpper in de buurt

We brengen je in Vlaanderen en Brussel in contact met geverifieerde helppers uit jouw buurt die voor je klaar staan. Bovendien zorgen we ervoor dat jullie beiden verzekerd zijn en dat de betaling veilig en vlot verloopt.

Wist je trouwens dat je ook gebruik kan maken van onze diensten in heel België indien je reeds een eigen helpper hebt? Jullie hoeven dus niet in onze actieve regio’s te wonen om samen te kunnen werken.

Oudere

Ben je nog zelfstandig of wil je zo lang mogelijk in je vertrouwde omgeving wonen, maar kan je regelmatig een paar extra handen gebruiken voor klusjes in of rond je huis? Dankzij Helpper kom je in contact met de gescreende helppers uit je buurt.

Persoon met handicap

Staan er een aantal zaken jouw goed functioneren in de weg en kan je daarom wat extra assistentie gebruiken bij taken? Dankzij Helpper kom je in contact met de gescreende helppers uit je buurt.

Chronische ziekte

Probeer je als persoon met een chronische ziekte de touwtjes in handen te houden, maar besef je dat je er soms niet alleen uitgeraakt? Dankzij Helpper kom je in contact met de gescreende helppers uit je buurt.

Mantelzorger

Zorg je belangeloos en met veel liefde voor een dierbare, maar zijn een paar extra helpende handen, ook voor jou, soms welkom? Dankzij Helpper kom je in contact met de gescreende helppers uit je buurt.

Drukbezette ouder

Merk je ook wel eens dat je naast je drukke werk- en gezinsleven soms een paar handen tekort komt? Dankzij Helpper kom je in contact met de gescreende helppers uit je buurt.

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten