Helpper gebruiken met een PVB/PAB? Kan perfect!

Als erkend deeleconomieplatform verbinden wij helppies die assistentie zoeken voor ADL-taken (Activiteiten Dagelijks Leven), met hulpvaardige en betrouwbare helpper-assistenten in de buurt. De uurvergoeding kan je zelf bepalen en makkelijk met je PVB/PAbudget betalen. Helpper ondersteunt je bij de administratie en contracten voor het VAPH en zorgt voor de verzekeringen.

Tijdens je registratie geef je aan voor welke taken en wanneer je hulp kan gebruiken en kies jij zelf de helpper-assistent(en) die het best aansluit(en) bij jouw hulpvraag. Natuurlijk kan je ook een helpper-assistent zoeken voor iemand anders.

Registreer nu

Jouw buurt, in kaart gebracht

Ontdek op de kaart hieronder hoeveel helppers er zich in jouw buurt bevinden.

Vul je postcode in
Er zijn momenteel helppers in je buurt!
We zijn actief in jouw buurt!
Maar er zijn nog niet zoveel helppers in jouw buurt. Registreer je en blijf op de hoogte van nieuwe helppers.

Ik zoek een helpper-assistent

Beschik je over een PAB of PVB of ben je budgethouder van een helppie (persoon met een hulpvraag)? Dan kan je zonder probleem een helpper-assistent inschakelen voor de ondersteuning bij ADL-taken. Kijk even bij de veelgestelde vragen of we actief zijn in je postcode.

Registreer jezelf of de persoon voor wie je hulp zoekt, vind een helpper-assistent in je buurt, bepaal de uurvergoeding en geniet van alle Helpper voordelen! Wij zorgen ervoor dat jullie verzekerd zijn en dat jouw administratie in orde is voor het VAPH!

Heb je reeds een eigen helpper-assistent of een naaste die jou ondersteunt, en wil je deze tot € 6.390 per jaar laten bijverdienen? Klik dan hier voor alle informatie over hoe je probleemloos in heel België van onze diensten gebruik kan maken.

Heb je reeds een eigen helpper-assistent?
Kies dan voor een digitale of papieren registratie!

Super, maakt niet uit waar je woont in België! Jullie kunnen meteen verzekerd aan de slag en wij zorgen voor de noodzakelijke VAPH documenten!

Wens je je offline (op papier) te registreren? Bel ons dan op het nummer 03 361 39 30 voor meer informatie!

Lees meer
Betrouwbare helpper-assistenten door ons geverifieerd.
Meer info
Dubbele verzekering voor jou en je helpper-assistent(en).
Meer info
Alle documenten voor het VAPH automatisch beschikbaar.
Meer info
Geen verrassingen en optimalisatie van je budget. Uurvergoeding vrij te bepalen.
Meer info

PVB/PAB & deeleconomie?

Dankzij Helpper en de wetgeving Deeleconomie kan je assistentie inroepen op een flexibele en betaalbare manier, erkend door het VAPH!

Particulieren kunnen dankzij de wetgeving Deeleconomie van 2021 andere particulieren ondersteunen en daardoor tot € 6.390 per jaar bijverdienen!

Je kan dus op een eenvoudige manier via Helpper assistentie vragen of een eigen assistent of naasten inzetten voor ADL-taken en hierdoor je budget verder optimaliseren.

Filip (54), Antwerpen

Filip is visueel gehandicapt en kan rekenen op Astrid (41) als helpper.

“Ik ga elke week met Astrid naar de supermarkt. Zij helpt mij ook bij het aankopen van de juiste kleding”

Dominique (40), Berchem

Dominique, en kinderen Lou en Eva:

“Dankzij de grondige screening hebben we helpper Jessica (57) gevonden. Wanneer ik en mijn man het te druk hebben, haalt ze de kinderen van school of de crèche en bereidt ze voor het gezin een maaltijd.”

Julia (68), Antwerpen

Julia (68) heeft Gabriël als helpper.

“Ik kan elke week hulp gebruiken in mijn huis en tuin. Dankzij de flexibiliteit van Helpper en natuurlijk Gabriël kan ik de hulp inplannen wanneer het me het beste past”

Lucienne (84), Deurne

Lucienne krijgt gezelschap van helpper Jens (34).

“Wij kunnen goed babbelen en ik vertrouw Jens. Hij komt dinsdag- en donderdagavond 1 uur langs om mij te helpen met kleine taken en soms vervoert hij me naar mijn dokter.”

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten