Helpper gebruiken met een PVB/PAB? Kan perfect!

Als erkend deeleconomieplatform verbinden wij helppies die assistentie zoeken voor ADL-taken (Activiteiten Dagelijks Leven), met hulpvaardig en betrouwbare  helpper-assistenten in de buurt. De uurvergoeding kan je zelf bepalen en makkelijk met je PVB/PAbudget betalen. Helpper ondersteunt je bij de administratie en contracten voor het VAPH en zorgt voor de verzekeringen.

Tijdens je registratie geef je aan voor welke taken en wanneer je hulp kan gebruiken en kies jij zelf de helpper-assistent(en) die het best aansluit(en) bij jouw hulpvraag. Natuurlijk kan je ook een helpper-assistent zoeken voor iemand anders.

Heb je reeds een eigen helpper-assistent of een naaste die je tot €6.340 onbelast per jaar wil laten bijverdienen? Top! Dan kunnen jullie gemakkelijk samenwerken via ons platform, ook al wonen jullie misschien niet in onze actieve postcodes.

Erkend platform door
de federale overheid
Helpper betrouwbaar

Betrouwbare helpper-assistenten door ons geverifieerd

Meer info
Helpper verzekerd

Dubbele verzekering voor jou en je helpper-assistent(en)

Meer info
Helpper Documenten

Alle documenten voor het VAPH automatisch beschikbaar

Meer info
Helpper tarief

Geen verrassingen en optimalisatie van je budget. Uurvergoeding vrij te bepalen.

Meer info

PVB/PAB & deeleconomie?

Dankzij Helpper en de wetgeving Deeleconomie kan je assistentie inroepen op een flexibele en betaalbare manier, erkend door het VAPH!

Particulieren kunnen door de wetgeving deeleconomie andere particulieren ondersteunen en daardoor tot € 6.340 per kalenderjaar (voor 2020) onbelast bijverdienen!

Je kan dus op een eenvoudige manier via Helpper assistentie vragen of een eigen assistent of naasten inzetten voor ADL-taken en hierdoor je budget verder optimaliseren.

Sluiten

Ze spreken over ons!

Lees meer

Julia (68) heeft Gabriël als helpper.

"Ik kan elke week hulp gebruiken in mijn huis en tuin. Dankzij de flexibiliteit van Helpper en natuurlijk Gabriël kan ik de hulp inplannen wanneer het me het beste past"

Julia (68), Antwerpen

Dominique, en kinderen Lou en Eva:

"Dankzij de grondige screening hebben we helpper Jessica (57) gevonden. Wanneer ik en mijn man het te druk hebben, haalt ze de kinderen van school of de crèche en bereidt ze voor het gezin een maaltijd."

Dominique (40), Berchem

Lucienne krijgt gezelschap van helpper Jens (34).

"Wij kunnen goed babbelen en ik vertrouw Jens. Hij komt dinsdag- en donderdagavond 1 uur langs om mij te helpen met kleine taken en soms vervoert hij me naar mijn dokter."

Lucienne (84), Deurne

Filip is visueel gehandicapt en kan rekenen op Astrid (41) als helpper.

"Ik ga elke week met Astrid naar de supermarkt. Zij helpt mij ook bij het aankopen van de juiste kleding"

Filip (54), Antwerpen

Onze partners

Lees meer
Winnaar award Zorgondernemer award van het jaar
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten