Trots om HELPPER te zijn

Waarom bestaat Helpper?

Helpper geeft elke budgethouder in Vlaanderen en Brussel de mogelijkheid, om dankzij de deeleconomie zijn/haar naasten en/of mantelzorgers een kleine vergoeding te geven voor de hulp bij dagelijkse taken.

Wat is onze visie?

Wij streven naar een inclusieve samenleving door hulp bij dagelijkse taken mogelijk te maken voor mensen met een beperking.

Beelden die tonen waar Helpper voor staat

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden vertellen wie we zijn, hoe we met elkaar omgaan en waarvoor wij als organisatie staan. Zij geven ons een houvast doorheen onze dagelijkse activiteiten, samenwerkingen en strategie. Daarnaast vormen onze waarden stuk voor stuk een gemeenschappelijke basis die alle medewerkers van Helpper delen & uitdragen.

Transparantie & authenticiteit als stokpaardjes

Bij Helpper krijgt elke medewerker de mogelijkheid om zijn/haar talenten te ontwikkelen en die op een persoonlijke manier in te zetten. Dat doen we steeds in volle transparantie. Verborgen agenda's? Die laten we achterwege. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Zin om met een sombrero naar kantoor te komen? Zolang je maar belooft het zonnetje ook mee te nemen.😉

Collega's helpen mee op de zorgboerderij

Dynamische & innovatieve vibes

We stimuleren progress over process, en benaderen uitdagingen als opportuniteiten. Initiatief nemen wordt aangemoedigd en beloond. Iets trendy opgevangen of gelezen dat toepasbaar is op Helpper? Kom maar af! We zijn één en al oor. 👂

Yentl geeft de dieren op de zorgboerderij te eten

Sociale impACT

We zijn sociale ondernemers. We werken MET mensen, VOOR mensen. Ons objectief? De meest kwetsbare personen in onze maatschappij de hulp bieden die ze nodig hebben. We spelen daarvoor cupido op een ander niveau: we richten het enthousiasme & de zorgzaamheid van onze assistenten op de noden & behoeften van onze hulpzoekers.

Helpper helpt mensen met beperking op de zorgboerderij

Passie en trots als motor

Hulpvaardigheid zit in ons DNA. De voldoening die we halen uit mensen helpen, kent geen grenzen. Bij Helpper geloven we sterk in het motto "practise what you preach". Elke medewerker kruipt met plezier één keer per maand in de rol van assistent en verleent hulp in eigen buurt.

Philippe houdt-boormachine-vast

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in onze kernwaarden? Bekijk onze openstaande vacatures en wie weet vervoeg jij binnenkort ons team.