Het Helpper-team

Ons platform groeit en ons team groeit mee! Op dit moment werken wij met meer dan 15 collega’s in een hip kantoor in Antwerpen. Dagelijks zoeken wij ijverig naar innoverende oplossingen om onze gebruikers zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Zo proberen wij elke dag mensen gelukkig te maken.

Hieronder leer je ons wat beter kennen.👇

Leslie

Leslie

Head of HelpPER

“Keep it short and simple”

Als Head of Helpper neemt Leslie graag het voortouw, noem hem gerust de Messi van ons team. ⚽ Met zijn analytische geest en expertise gaat hij al dribbelend en efficiënt elke uitdaging aan. Net zoals elke topspits wordt ook Leslie omringd door sterke teamgenoten. Het gemeenschappelijke doel? Helpper naar een nóg hoger niveau koppen.

Wil je Leslie na een drukke teammeeting verblijden met een lekkere lunch? Zorg er dan gewoon voor dat er pasta op het menu staat. 🍝 In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een leuk boek in de hand of geniet hij - once again - van één van zijn favoriete sitcoms. Je weet wel, die ene over 6 vrienden in New York met een bekende sofa. 😉

Julie

Julie

head of MARKETING

“We can do it.”

Met een rugzak vol vakkennis en ervaring versterkt Julie het Helpper-team in de rol van marketingmanager. Dankzij haar scherpe analytische geest, een flinke dosis enthousiasme en talent om verbanden te leggen, is zij de motor achter onze marketingstrategie.

Wat Julie echt definieert? Haar onvoorwaardelijke behulpzaamheid. Buiten de kantooruren is Julie dan ook altijd in de weer en staat ze als eerste klaar om vrienden en familie te helpen. Of het nu gaat om een kast in elkaar steken of verhuisdozen mee uitpakken, Julie steekt met plezier haar handen uit de mouwen. Ontspannen doet Julie met een leuk boek of een gezellige avond uit met vrienden.

Dries

Dries

Product manager

"Who looks outside dreams. Who looks inside awakens.”

Als Product Manager is het Dries’s doel om een brug te slaan tussen drie belangrijke pijlers: gebruikerservaring, technische ontwikkeling & business. Dat hij zijn jarenlange kennis en ervaring kan inzetten bij een organisatie dat sociaal-maatschappelijke impact in haar DNA heeft, is voor Dries de kers op de taart. 

15 km, een marathon van 42 km of waarom geen ultra trail? Als fervente loper is er voor Dries niets mooiers dan looproutes langs het water, volop genietend van zijn favoriete jazz en hiphop deuntjes die hem naar de finish stuwen. Dries geniet ook van reizen en andere culturen ontdekken. Zo verbleef hij enkele maanden met zijn gezin in Senegal, waar hij onder meer de rol van lokale kippenkweker op zich nam. 😉 

Naoual2

 

Naoual

Customer SUCCESS Consultant & MARKETING OFFICER

“Don’t stress the could haves, if it should have, it would have”

Een deelname aan De Mol en misschien zelfs winnen? Als het van ons afhangt wel! Naoual past zich gemakkelijk aan aan nieuwe situaties en personen. Vanuit de vele ervaringen en gesprekken met helppers en helppies kruipt Naoual dagelijks in haar pen om ons verhaal te vertellen. Zo combineert ze zonder moeite haar rol als Customer Success Consultant met haar passie voor het geschreven woord.

Als liefhebber van de Spaanse taal staat een roadtrip door Zuid-Amerika hoog op haar bucketlist. Een ander item op die lijst? De beste plaats bemachtigen in de tribune om te genieten van de US Open finale. Game, set and match! 🎾

Maïlys

Maïlys

Customer Success Consultant

“Instead of worrying about what you cannot control, shift your energy to what you can create”

Nood aan een hartig gesprek of een antwoord op complexe vragen? Daarvoor mag je gerust bij Maïlys aankloppen. Als één van de eerste medewerkers aan boord van het Helpper-team kent zij Helpper als haar broekzak! Gezien haar chronische ziekte begrijpt ze ook als geen ander de noden en behoeften van onze helppies.

Wil je Maïlys verrassen met een cadeau? Dan maak je haar heel blij met een reis naar Australië. 🤩 Verder kijkt Maïlys het liefst met een groot stuk pure chocoladetaart naar Peaky Blinders. In het weekend trekt ze er met haar gezin graag op uit voor een stevige wandeling in de natuur.

Gert

Gert

IT/Development

“Carpe Diem”

Gerts ochtendroutine begint altijd met een kop koffie, zonder krijg je hem waarschijnlijk niet de deur uit! 😉 Als enthousiaste tech-liefhebber die graag meebouwt aan applicaties met échte maatschappelijke impact, is hij de perfecte aanwinst voor ons Development team.

Op Gerts bucketlist staan uitdagende doelen zoals 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen: sportievelingen herkennen hierin meteen de ingrediënten van de Ironman. 🙌 Naast zijn liefde voor de Japanse keuken (sashimi, ramen en sushi - wie houdt er niet van?), is Gert ook een grote dierenvriend. In zijn vrije tijd gaat hij graag op stap met vrienden of supportert hij voor Club Brugge.

 

Philippe

Philippe

it/Development

“Do. Or Do not. There is no try”

Philippe haalt zijn voldoening als front-end developer uit het geven van een menselijk karakter aan allerlei ingewikkelde digitale systemen. Hij is dus bij Helpper aan het juiste adres! Zijn skills, ervaring en empathie zorgen ervoor dat hij steeds één doel in het achterhoofd houdt: een positieve gebruikerservaring creëren.

Guacamole, organic pizza ... Met Philippe aan de kookpotten krijg je op tafel gegarandeerd lekkere en gezonde veggie-food voorgeschoteld. En het beste moet dan nog komen: zelfgemaakte cider. 😋Zo heb je zeker genoeg kracht opgebouwd om met hem zijn ideale vakantie te verwezenlijken: met de fiets door West-Afrika trekken.

Joëlle

Joëlle

Customer SUCCESS Consultant

“Trek iets positiefs aan, dat past altijd”

Wie Joëlle zegt, denkt meteen aan gestructureerdheid en zorgzaamheid, maar vooral aan haar optimisme. Als Customer Success Consultant is ze dan natuurlijk de ideale schakel tussen onze hulpontvangers en assistenten. Haar ervaring in administratie gecombineerd met haar klantenservice skills maken van haar een echte superkracht. 🦸‍♀️

Zet je I’m so excited van The Pointer Sisters op? Dan mag je zeker zijn dat Joëlle als eerste staat mee te zingen. Ook wanneer ze in de file staat! En als je haar helemaal blij wil maken, voorzie je best een dampende portie paella met een frisse sangria.

Jeroen

Jeroen

it/Development

“Why can't we all just… get along?”

Met zijn ettelijke jaren ervaring in informatica versterkt Jeroen ons Helpper-team als Software Developer. Jeroen ging op zoek naar een functie waarbij zingeving, maatschappelijke relevantie en teamwork centraal staan. Een echte ‘match made in heaven’ als je het ons vraagt. 😉 

Wanneer je Jeroen niet terugvindt achter zijn computer, dan spot je hem wellicht in een mooi natuurgebied waar hij met volle teugen geniet van zijn nieuwe uitdaging: vogelspotten. 

Of ontdek je samen met hem alles wat de Thaise keuken te bieden heeft. En als het van Jeroen afhangt, op locatie in het warme Bangkok of Chiang Mai! 

Margo

Margo

Marketing officer

“Good vibes only”

Als Social Media expert van ons marketing team zorgt Margo ervoor dat je via onze online kanalen op de hoogte blijft van alles wat leeft rond en binnen Helpper. Met haar digitale vaardigheden, vlotte pen en creatieve skills heeft de digitale wereld dan ook geen geheimen meer voor haar! 🤳


Al op jonge leeftijd was Margo gepassioneerd door de creatieve kunsten. In haar privébibliotheek thuis pronken nog steeds enkele kinderboeken die ze als 8-jarige schreef en illustreerde. 📖 Dinsdagen staan in Margo’s agenda gemarkeerd als spinninglessen met vrienden. Na zo’n intensieve workout geniet ze van een goede maaltijd (liefst zonder vlees!), terwijl de liedjes van de Queen of Pop (Taylor Swift - Who else? 😏) uit de boxen klinken. 

Roel

Roel

IT/Development

“We have been taught to fear the very things that have the potential to set us free”

Zijn beste vrienden omschrijven Roel als behulpzaam, gepassioneerd en gedreven. Bij Helpper neemt Roel de rol van developer op zich, een functie die perfect aansluit bij zijn passie om creatieve en duurzame oplossingen te bedenken in de wereld van softwareontwikkeling. 💻

Roel voelt zich helemaal thuis in de wondere wereld van fauna en flora. Als hij alle tijd van de wereld had, zou hij zich graag verdiepen in de geheimen van de permacultuur. ☘️
Om te ontspannen geniet Roel van gezellige avonden met vrienden of probeert hij nieuwe veganistische recepten uit, met op de achtergrond de betoverende deuntjes van Orville Peck.🎷

David

David

Marketing officer

“Here comes the sun”

Met zijn scherp analytisch oog en neus voor creativiteit vervoegt David ons team als Marketing Officer. Dankzij zijn uitgebreide kennis van verschillende (grafische) marketingtools, is hij de ideale persoon om onze e-mailmarketing en video-marketing naar nieuwe hoogten te tillen.

🇮🇹La Dolce Vita 🇮🇹Voor David is er niets heerlijker dan genieten onder de Italiaanse zomerzon. Neem je trouwens binnenkort deel aan een sportquiz? Geef David een seintje en laat hem de voetbalvragen voor zijn rekening nemen. ⚽ Niet alleen kent hij de rugnummers van veel spelers (we hebben het getest!), maar is hij ook fan van Anderlecht en een trouwe luisteraar van de MID MID-voetbal podcast. 

Marie

Marie

Customer SUCCESS Consultant

“Always look on the bright side of life”

Elke dag komt Marie met een grote smile toe op kantoor. Als echte spring-in-'t-veld haalt ze haar voldoening uit dagelijkse contacten met onze gebruikers. Haar gedrevenheid en empathie zorgen ervoor dat zij altijd een oplossing klaar heeft staan. Geen wonder dat Marie één van onze Customer Success Consultants is. 

Govorite li bulgarski? Hoor jij het ook in Sofia donderen? Voor Marie bij Helpper aan de slag ging, spreidde ze haar vleugels in het buitenland. Van de Big Ben en het drukke stadscentrum van Londen tot de groene natuur in de Balkan. Ongeacht waar de weg Marie leidt, haar energie en vrolijkheid zitten standaard in haar koffer. 🧳

Evelien

Evelien

Customer SUCCESS consultant

"Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, heb lief, duik diep, kom terug

Haar beste vrienden omschrijven Evelien als zorgzaam, attent en behulpzaam. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Evelien deel uitmaakt van ons Customer Success Team. Ze haalt haar energie uit het helpen van anderen en het bieden van een luisterend oor.

Op haar bucketlist prijken exotische bestemmingen zoals Colombia, Ethiopië en Costa Rica. In haar vrije tijd geniet Evelien van momenten met haar (Chiro-)vrienden, luistert ze graag naar true crime-podcasts en maakt ze graag wandelingen met haar hondje Zappa. Een etentje, cafébezoek, zondagsbrunch of een gezellige babbel met een tas échte goede koffie? Evelien is graag van de partij! 

Jeroen M

Jeroen

PVF-EXPERT

“Life’s a beach”

Met zijn jarenlange ervaring in de socio-culturele sector en kennis van het zorglandschap, vervoegt Jeroen het Helpper-team als PVF-expert. Zijn toewijding om mensen te verbinden, hen te helpen en als team impact te hebben, maakt van hem de perfecte persoon op de perfecte plaats. 😉

Wat je moet onthouden van Jeroen? Hij trekt vaak een sporttenue aan en heeft een passie voor reizen en avontuur, geïnspireerd door zijn jeugd in Afrika. Of het nu over land, over water of in de lucht is, Jeroen trekt graag de wereld rond! In zijn vrije tijd geniet hij van het tokkelen op zijn gitaar of spot je hem met vrienden op een leuk terrasje.

Yuliya

Yuliya

IT/development

"Never give up

Yuliya vervoegt het development-team van Helpper als junior fullstack developer. In deze functie kan ze haar technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen ten volle benutten! Yuliya haalt enorm veel voldoening uit het ontrafelen van complexe vraagstukken en het vinden van niet-voor-de-hand-liggende oplossingen.🕵️‍♀️

Haar vriendinnen beschrijven Yuliya als vastberaden, vrolijk en iemand die haar doelen najaagt, ongeacht de obstakels die haar pad kruisen. Buiten de werkuren vind je Yuliya bij haar lokale harmonieorkest, waar ze dwarsfluit speelt. Haar favoriete band? Dat is London Grammar, van wie ze de stem van de zangeres betoverend vindt. 🎶

Marika

Marika

Product owner

"What you have done is nothing compared to what you can do

Met een flinke dosis ervaring in productontwikkeling neemt Marika bij Helpper de rol van Product Owner op zich. Ze geniet van de diversiteit die deze functie biedt en leert dagelijks bij, zowel op technisch als interpersoonlijk vlak. Wat haar aantrok bij Helpper? De missie, de positieve werkethiek en de open bedrijfscultuur. 

Enkele leuke weetjes over Marika: Ze houdt van reizen, lekker Italiaans eten, de zon (maar dat is niet altijd wederzijds – factor 50 is haar zomervriend 😉), en ze ontdekte pas op haar zeventiende hoe groot koeien werkelijk zijn! (#stadsmeisje). In haar vrije tijd is ze vaak creatief bezig en steekt ze graag de handen uit de mouwen, of het nu gaat om knutselen met haar dochter of verbouwen met haar man. 👷🚧

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een uitdagende job in een tof team? Neem snel eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures.