Het Helpper-team

Ons platform groeit en ons team groeit mee! Op dit moment werken wij met meer dan 10 collega’s in een hip kantoor in Antwerpen. Dagelijks zoeken wij ijverig naar innoverende oplossingen om onze gebruikers zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Zo proberen wij elke dag mensen gelukkig te maken.

Hieronder leer je ons wat beter kennen.👇

Leslie 2023

Leslie

Head of HelpPER

“Keep it short and simple”

Als Head of Help neemt Leslie graag het voortouw, noem hem gerust de Messi van ons team. ⚽ Met zijn analytische geest en expertise gaat hij al dribbelend en efficiënt elke uitdaging aan. Net zoals elke topspits wordt ook Leslie omringd door sterke teamgenoten. Het gemeenschappelijke doel? Helpper naar een nóg hoger niveau koppen.

Wil je Leslie na een drukke teammeeting verblijden met een lekkere lunch? Zorg er dan gewoon voor dat er pasta op het menu staat. 🍝 In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een leuk boek in de hand of geniet hij - once again - van één van zijn favoriete sitcoms. Je weet wel, die ene over 6 vrienden in New York met een bekende sofa. 😉

Gie

Gie

head of technology

“Software development is a social negotiation.”

Een echte teamplayer met een technische pet en mensgerichte aanpak. Ja, dat is Gie! Teamwork. Technologie. Mensen. Dat is voor Gie het recept voor de perfecte job. Mede dankzij zijn kennis van het zorglandschap is hij dan ook de geknipte persoon om het development team van Helpper op sleeptouw te nemen. Zijn motto? Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Een spreuk waar we bij Helpper ook helemaal achter staan!

Buiten zijn uren engageert Gie zich in de buurt. Samen een festival of rommelmarkt organiseren, het brengt een buurt bij elkaar en zet die positief op de kaart. 

Virginie

Virginie

Head of operations

“No guts, no glory”

Met haar kennis als projectmanager heeft Virginie bij Helpper de rol opgenomen van Head of Operations. Da’s een serieus mondje vol, maar dat houdt haar niet tegen om de teugels stevig in handen te houden. Een verrassende teambuilding of een persoonlijk gesprek: Virginie’s mensenkennis en organisatietalent zorgen ervoor dat niemand bij Helpper iets tekort komt!

Tokyo, Helsinki, Denver… Plekjes die ze al heeft bezocht of zijn dit gewoon de namen van personages uit haar favoriete serie? 😉 Net als die personages heeft Virginie lef en uitdaging die ze maar al graag doortrekt naar haar privéleven. Zo reist ze met haar gezin de wereld af naar de coolste hotspots en vindt ze ook altijd de leukste plekjes voor een apero.

Naoual

Naoual

Customer SUCCESS Consultant & MARKETING OFFICER

“Don’t stress the could haves, if it should have, it would have”

Een deelname aan De Mol en misschien zelfs winnen? Als het van ons afhangt wel! Naoual past zich gemakkelijk aan aan nieuwe situaties en personen. Vanuit de vele ervaringen en gesprekken met helppers en helppies kruipt Naoual dagelijks in haar pen om ons verhaal te vertellen. Zo combineert ze zonder moeite haar rol als Customer Success Consultant met haar passie voor het geschreven woord.

Als liefhebber van de Spaanse taal staat een roadtrip door Zuid-Amerika hoog op haar bucketlist. Een ander item op die lijst? De beste plaats bemachtigen in de tribune om te genieten van de US Open finale. Game, set and match! 🎾

Maïlys

Maïlys

Customer Success Consultant

“Instead of worrying about what you cannot control, shift your energy to what you can create”

Nood aan een hartig gesprek of een antwoord op complexe vragen? Daarvoor mag je gerust bij Maïlys aankloppen. Als één van de eerste medewerkers aan boord van het Helpper-team kent zij Helpper als haar broekzak! Gezien haar chronische ziekte begrijpt ze ook als geen ander de noden en behoeften van onze helppies.

Wil je Maïlys verrassen met een cadeau? Dan maak je haar heel blij met een reis naar Australië. 🤩 Verder kijkt Maïlys het liefst met een groot stuk pure chocoladetaart naar Peaky Blinders. In het weekend trekt ze er met haar gezin graag op uit voor een stevige wandeling in de natuur.

Jordan

Jordan

Marketing Officer

“Pics or it didn’t happen”

Als deel van het marketingteam is het de taak van Jordan om jou op de hoogte te brengen van alles wat leeft binnen en rond Helpper. Of Jordan verslaafd is aan zijn smartphone? Ongetwijfeld! Dagelijks zoekt hij het internet af naar inspirerende quotes, high-tech snufjes en de laatste marketing nieuwtjes.

Met zijn ongetemde durf en vrijheid waagt hij zich graag aan extreme toestanden. Van het surfen op metershoge golven tot het eten van een pizza Hawaï. Ja, dat laatste heb je goed gelezen! 🤦 Bij Helpper voelt hij zich dan ook helemaal thuis want bij ons kan hij elke dag zijn creativiteit de vrije loop laten.

Philippe-1

Philippe

it/Development

“Do. Or Do not. There is no try”

Philippe haalt zijn voldoening als front-end developer uit het geven van een menselijk karakter aan allerlei ingewikkelde digitale systemen. Hij is dus bij Helpper aan het juiste adres! Zijn skills, ervaring en empathie zorgen ervoor dat hij steeds één doel in het achterhoofd houdt: een positieve gebruikerservaring creëren.

Guacamole, organic pizza ... Met Philippe aan de kookpotten krijg je op tafel gegarandeerd lekkere en gezonde veggie-food voorgeschoteld. En het beste moet dan nog komen: zelfgemaakte cider. 😋Zo heb je zeker genoeg kracht opgebouwd om met hem zijn ideale vakantie te verwezenlijken: met de fiets door West-Afrika trekken.

Joëlle

Joëlle

Customer SUCCESS Consultant

“Trek iets positiefs aan, dat past altijd”

Wie Joëlle zegt, denkt meteen aan gestructureerdheid en zorgzaamheid, maar vooral aan haar optimisme. Als Customer Success Consultant is ze dan natuurlijk de ideale schakel tussen onze hulpontvangers en assistenten. Haar ervaring in administratie gecombineerd met haar klantenservice skills maken van haar een echte superkracht. 🦸‍♀️

Zet je I’m so excited van The Pointer Sisters op? Dan mag je zeker zijn dat Joëlle als eerste staat mee te zingen. Ook wanneer ze in de file staat! En als je haar helemaal blij wil maken, voorzie je best een dampende portie paella met een frisse sangria.

Jeroen

Jeroen

it/Development

“Why can't we all just… get along?”

Met zijn ettelijke jaren ervaring in informatica versterkt Jeroen ons Helpper-team als Software Developer. Jeroen ging op zoek naar een functie waarbij zingeving, maatschappelijke relevantie en teamwork centraal staan. Een echte ‘match made in heaven’ als je het ons vraagt. 😉 

Wanneer je Jeroen niet terugvindt achter zijn computer, dan spot je hem wellicht in een mooi natuurgebied waar hij met volle teugen geniet van zijn nieuwe uitdaging: vogelspotten. 

Of ontdek je samen met hem alles wat de Thaise keuken te bieden heeft. En als het van Jeroen afhangt, op locatie in het warme Bangkok of Chiang Mai! 

Marie

Marie

Customer SUCCESS Consultant

“Always look on the bright side of life”

Elke dag komt Marie met een grote smile toe op kantoor. Als echte spring-in-'t-veld haalt ze haar voldoening uit dagelijkse contacten met onze gebruikers. Haar gedrevenheid en empathie zorgen ervoor dat zij altijd een oplossing klaar heeft staan. Geen wonder dat Marie één van onze Customer Success Consultants is. 

Govorite li bulgarski? Hoor jij het ook in Sofia donderen? Voor Marie bij Helpper aan de slag ging, spreidde ze haar vleugels in het buitenland. Van de Big Ben en het drukke stadscentrum van Londen tot de groene natuur in de Balkan. Ongeacht waar de weg Marie leidt, haar energie en vrolijkheid zitten standaard in haar koffer. 🧳

Foto yentl

Yentl

Customer SUCCESS manager

"Mornings are for coffee and contemplation.”

De ideale werkdag begint voor Yentl met een heerlijk tasje koffie. Als Customer Success Manager is hij dankzij zijn analytische kijk, coachend vermogen en coördinerende blik de drijvende kracht achter het Customer Success Team. 

Als je één ding van Yentl zeker moet onthouden? Dan is het dat hij zijn tijd het liefst doorbrengt op boekenmarkten op zoek naar hét perfecte boek om zijn boekencollectie - of zeg maar gerust privé-bibliotheek - aan te vullen. Net zoals woorden kunnen ook adembenemende routes door ongerepte natuur hem betoveren. Laat dan Lamb Of Gods door de bassen klinken en zijn geluk kan niet meer op 😉

Dries

Dries

PRODUCT MANAGER

"Who looks outside dreams. Who looks inside awakens.”

Als Product Manager is het Dries’s doel om een brug te slaan tussen drie belangrijke pijlers: gebruikerservaring, technische ontwikkeling & business. Dat hij zijn jarenlange kennis en ervaring kan inzetten bij een organisatie dat sociaal-maatschappelijke impact in haar DNA heeft, is voor Dries de kers op de taart. 

15 km, een marathon van 42 km of waarom geen ultra trail? Als fervente loper is er voor Dries niets mooiers dan looproutes langs het water, volop genietend van zijn favoriete jazz en hiphop deuntjes die hem naar de finish stuwen. Dries geniet ook van reizen en andere culturen ontdekken. Zo verbleef hij enkele maanden met zijn gezin in Senegal, waar hij onder meer de rol van lokale kippenkweker op zich nam. 😉 

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een uitdagende job in een tof team? Neem snel eens een kijkje tussen onze openstaande vacatures.