Het Helpper-team

Ons thuishulpplatform groeit en ons team groeit mee! Op dit moment werken we met 13 collega’s in een hip kantoor in Antwerpen. Dagelijks zoeken we ijverig naar innoverende oplossingen om onze helppers en helppies zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Zo proberen we elke dag mensen gelukkig te maken.

Hieronder leer je ons wat beter kennen.👇

Profielfoto Leslie

Leslie

Head of Help

“Keep it short and simple”

Als Head of Help neemt Leslie graag het voortouw, noem hem gerust de Messi van ons team. ⚽ Met zijn analytische geest en expertise gaat hij al dribbelend en efficiënt elke uitdaging aan. Net zoals elke topspits wordt ook Leslie omringd door sterke teamgenoten. Het gemeenschappelijke doel? Helpper naar een nóg hoger niveau koppen.

Wil je Leslie na een drukke teammeeting verblijden met een lekkere lunch? Zorg er dan gewoon voor dat er pasta op het menu staat. 🍝 In zijn vrije tijd ontspant hij graag met een leuk boek in de hand of geniet hij - once again - van één van zijn favoriete sitcoms. Je weet wel, die ene over 6 vrienden in New York met een bekende sofa. 😉

Collega Gie

Gie

head of technology

“Software development is a social negotiation.”

Een echte teamplayer met een technische pet en mensgerichte aanpak. Ja, dat is Gie! Teamwork. Technologie. Mensen. Dat is voor Gie het recept voor de perfecte job. Mede dankzij zijn kennis van het zorglandschap is hij dan ook de geknipte persoon om het development team van Helpper op sleeptouw te nemen. Zijn motto? Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Een spreuk waar we bij Helpper ook helemaal achter staan!

Buiten zijn uren engageert Gie zich in de buurt. Samen een festival of rommelmarkt organiseren, het brengt een buurt bij elkaar en zet die positief op de kaart. 

Profielfoto Virginie

Virginie

Head of operations

“No guts, no glory”

Met haar kennis als projectmanager heeft Virginie bij Helpper de rol opgenomen van HR-Office Manager & Executive Assistant. Da’s een serieus mondje vol, maar dat houdt haar niet tegen om de teugels stevig in handen te houden. Een verrassende teambuilding of een persoonlijk gesprek: Virginie’s mensenkennis en organisatietalent zorgen ervoor dat niemand bij Helpper iets tekort komt!

Tokyo, Helsinki, Denver… Plekjes die ze al heeft bezocht of zijn dit gewoon de namen van personages uit haar favoriete serie? 😉 Net als die personages heeft Virginie lef en uitdaging die ze maar al graag doortrekt naar haar privéleven. Zo reist ze met haar gezin de wereld af naar de coolste hotspots en vindt ze ook altijd de leukste plekjes voor een apero.

Profielfoto Naoual

Naoual

Klantenfluisteraar & MARKETING

“Don’t stress the could haves, if it should have, it would have”

Een deelname aan De Mol en misschien zelfs winnen? Als het van ons afhangt wel! Naoual past zich gemakkelijk aan aan nieuwe situaties en personen. Vanuit de vele ervaringen en gesprekken met helppers en helppies kruipt Naoual dagelijks in haar pen om ons verhaal te vertellen. Zo combineert ze zonder moeite haar rol als klantenfluisteraar met haar passie voor het geschreven woord.

Als liefhebber van de Spaanse taal staat een roadtrip door Zuid-Amerika hoog op haar bucketlist. Een ander item op die lijst? De beste plaats bemachtigen in de tribune om te genieten van de US Open finale. Game, set and match! 🎾

Profielfoto Jordan

Jordan

Marketing

“Pics or it didn’t happen”

Als deel van het marketingteam is het de taak van Jordan om jou op de hoogte te brengen van alles wat leeft binnen en rond Helpper. Of Jordan verslaafd is aan zijn smartphone? Ongetwijfeld! Dagelijks zoekt hij het internet af naar inspirerende quotes, high-tech snufjes en de laatste marketing nieuwtjes.

Met zijn ongetemde durf en vrijheid waagt hij zich graag aan extreme toestanden. Van het surfen op metershoge golven tot het eten van een pizza Hawaï. Ja, dat laatste heb je goed gelezen! 🤦 Bij Helpper voelt hij zich dan ook helemaal thuis want bij ons kan hij elke dag zijn creativiteit de vrije loop laten.

Profielfoto Jeremy

Jeremy

product designer

“Ik doe al wat GRAAFisch is”

Wanneer de meeste collega’s ‘s ochtends hun boterham met choco nog aan het smeren zijn, is Jeremy al op post en heeft hij zijn dagelijkse portie podcasts beluisterd. Een ochtendhumeur is dus niet aan hem besteed! Waar hij wel de kriebels van krijgt, zijn onscherpe foto’s, buiten de lijntjes kleuren en nog erger… Comic Sans MS. 😱

Vind je dus op onze website en app meteen wat je zoekt, dan is dat allemaal dankzij Jeremy. Hij houdt zich elke dag bezig met het opsporen van onregelmatigheden en zorgt voor de nodige structuur, consistentie en een strak design.

Profielfoto Maïlys

Maïlys

PRODUCT OWNER

“Instead of worrying about what you cannot control, shift your energy to what you can create”

Nood aan een hartig gesprek of een antwoord op complexe vragen? Daarvoor mag je gerust bij Maïlys aankloppen. Als één van de eerste medewerkers aan boord van het Helpper-team kent zij Helpper als haar broekzak! Gezien haar chronische ziekte begrijpt ze ook als geen ander de noden en behoeften van onze helppies.

Wil je Maïlys verrassen met een cadeau? Dan maak je haar heel blij met een reis naar Australië. 🤩 Verder kijkt Maïlys het liefst met een groot stuk pure chocoladetaart naar Peaky Blinders. In het weekend trekt ze er met haar gezin graag op uit voor een stevige wandeling in de natuur.

Profielfoto Philippe

Philippe

it/Development

“Do. Or Do not. There is no try”

Philippe haalt zijn voldoening als front-end developer uit het geven van een menselijk karakter aan allerlei ingewikkelde digitale systemen. Hij is dus bij Helpper aan het juiste adres! Zijn skills, ervaring en empathie zorgen ervoor dat hij steeds één doel in het achterhoofd houdt: een positieve gebruikerservaring creëren.

Guacamole, organic pizza ... Met Philippe aan de kookpotten krijg je op tafel gegarandeerd lekkere en gezonde veggie-food voorgeschoteld. En het beste moet dan nog komen: zelfgemaakte cider. 😋Zo heb je zeker genoeg kracht opgebouwd om met hem zijn ideale vakantie te verwezenlijken: met de fiets door West-Afrika trekken.

Profielfoto Jeroen

Jeroen

it/Development

“Why can't we all just… get along?”

Met zijn ettelijke jaren ervaring in informatica versterkt Jeroen ons Helpper-team als Software Developer. Jeroen ging op zoek naar een functie waarbij zingeving, maatschappelijke relevantie en teamwork centraal staan. Een echte ‘match made in heaven’ als je het ons vraagt. 😉 

Wanneer je Jeroen niet terugvindt achter zijn computer, dan spot je hem wellicht in een mooi natuurgebied waar hij met volle teugen geniet van zijn nieuwe uitdaging: vogelspotten. 

Of ontdek je samen met hem alles wat de Thaise keuken te bieden heeft. En als het van Jeroen afhangt, op locatie in het warme Bangkok of Chiang Mai! 

Profielfoto Marie

Marie

Klantenfluisteraar

“Always look on the bright side of life”

Elke dag komt Marie met een grote smile toe op kantoor. Als echte spring-in-'t-veld haalt ze haar voldoening uit dagelijkse contacten met onze gebruikers. Haar gedrevenheid en empathie zorgen ervoor dat zij altijd een oplossing klaar heeft staan. Geen wonder dat Marie één van onze klantenfluisteraars is. 

Govorite li bulgarski? Hoor jij het ook in Sofia donderen? Voor Marie bij Helpper aan de slag ging, spreidde ze haar vleugels in het buitenland. Van de Big Ben en het drukke stadscentrum van Londen tot de groene natuur in de Balkan. Ongeacht waar de weg Marie leidt, haar energie en vrolijkheid zitten standaard in haar koffer. 🧳

Profielfoto Joëlle

Joëlle

Klantenfluisteraar

“Trek iets positiefs aan, dat past altijd”

Wie Joëlle zegt, denkt meteen aan gestructureerdheid en zorgzaamheid, maar vooral aan haar optimisme. Als klantenfluisteraar is ze dan natuurlijk de ideale schakel tussen onze helppers en helppies. Haar ervaring in administratie gecombineerd met haar klantenservice skills maken van haar een echte superkracht. 🦸‍♀️

Zet je I’m so excited van The Pointer Sisters op? Dan mag je zeker zijn dat Joëlle als eerste staat mee te zingen. Ook wanneer ze in de file staat! En als je haar helemaal blij wil maken, voorzie je best een dampende portie paella met een frisse sangria.

Wil jij werken op het hoofdkantoor van Helpper in Antwerpen?

Raadpleeg onze vacatures >