Helpper is Startup of the Year 2020

Helpper is Startup of the Year 2020

1 min.
SHARE

Helpper is de winnaar geworden van Startup of the Year 2020. En dat allemaal dankzij jullie, onze trouwe helppers en helppies!

Helpper is bekroond tot Startup van het jaar 2020!

Op 12 november werden bij The Big Squeeze alle winnaars bekend gemaakt in de categorieën ‘Startup of the Year’, ‘Scale-up of the Year’, ‘Disruptive Innovation of the Year’ en ‘Student Startup of the Year’.

In de categorie ‘Startup of the Year’ werd Helpper geselecteerd als winnaar. En dat betekent dat jullie als buren massaal zijn samengekomen om op ons te stemmen. Waarvoor duizendmaal dank!

Jullie steun laat zien dat we goed bezig zijn. Een jaar vol verwarring en onzekerheid is dan toch geëindigd op positieve noot en kunnen we afsluiten met een goed gevoel. Dit geeft ons alleen maar positieve vooruitzichten voor 2021.

Het Helpper-team is ontzettend fier dat ze deze titel mag dragen. Ook volgend jaar zullen we er alles aan doen om buren nog dichter bij elkaar te brengen. Zo blijf je rekenen op een veilige en betrouwbare samenwerking voor al je hulpvragen. 

Je zal dus zeker nog van ons horen, 2021 wordt het jaar van ons allemaal!

 

het helpper team die met papier de woorden thank you spelt

Ben je benieuwd naar onze plannen? Volg dan zeker onze sociale media, schrijf je in op de nieuwsbrief en hou onze website in de gaten.

Wil je meer te weten komen over Helpper? Neem eens een kijkje naar ons verhaal.

Lees ons verhaal