Dankbaar voor 2021: onze collega’s aan het woord

Dankbaar voor 2021: onze collega’s aan het woord

2 min.
SHARE

We kunnen het bijna niet geloven, maar 2021 zit er weer op. Het afgelopen jaar heeft heel wat uitdagingen met zich meegebracht. Gelukkig zijn er ook veel zaken om blij van te worden. Bij Helpper vinden we het belangrijk om even stil te staan bij de belangrijke dingen in het leven. Daarom delen onze collega’s waar zij dankbaar voor zijn het voorbije jaar. Omdat dankbaarheid echt wel een krachtig gevoel is waar je zoveel positieve energie en liefde mee uitstraalt. En zo eindigen we het jaar toch met een positieve noot. Benieuwd naar wat ze te vertellen hebben?

 

Team Klantenfluisteraars (Joëlle, Maïlys, Marie & Naoual)

Wij zijn dankbaar dat wij het afgelopen jaar vele helppies en helppers met elkaar hebben verbonden. Op deze manier proberen wij een klein steentje bij te dragen aan het creëren van een sterke en warme community waarbij buren elkaar ondersteunen.

Daarnaast zijn we dankbaar voor de motiverende berichtjes van helppers die het tof vinden om iemand in hun buurt te kunnen helpen. En als laatste zijn we dankbaar voor de talloze helppies die op hun beurt dankbaar zijn voor de hulp die zij ontvangen.

 

Virginie (HR-Office Manager & Executive Assistant)

Ik ben dankbaar voor het geweldige Helpper-team dat ik begin 2021 mocht versterken! Als HR & Office Manager heb ik met iedereen contact en leer ik iedereen elke dag een beetje beter kennen. Dat maakt mijn dagen heel divers en geanimeerd. Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s zich goed in hun vel voelen. Dat we samen stappen zetten om hulpbehoevenden en de zorgsector te ondersteunen, maakt mij dus ook heel dankbaar.

 

Team Marketing (Elly, Jordan, Jolien & Babette)

Dankzij onze job bereiken we zoveel mensen op een positieve manier. Dat we zo een impact kunnen maken, geeft ons elke dag opnieuw een dankbaar gevoel. Als we dan ook leuke reacties krijgen van helppers en helppies, maar ook van onze collega’s, maakt ons dat alleen maar blijer.

Bij Helpper staat die menselijke factor echt centraal. Dat geeft ons allemaal ook de kans om een gezond evenwicht te bewaren tussen werk en privé. Daarom zijn we heel dankbaar voor het vertrouwen en de fantastische samenwerking met een topteam!

 

Team Product & Development (Jeroen, Philippe, Hans, Jeremy & Maïlys)

Met ons team werken we elke dag aan verbeteringen van het Helpper-platform. Op die manier proberen we continu stappen vooruit te zetten. Alles om het onze helppies en helppers makkelijker te maken om de juiste hulp aan te bieden en te ontvangen. We zijn dus niet alleen dankbaar om samen zo’n uitdagingen aan te gaan, maar vooral om bij te dragen aan een betere wereld waarin mensen klaarstaan voor elkaar. Meer van dat in 2022!

Benieuwd wie we zijn?
Leer ons hier kennen >