Verzekering

Als gebruiker van Helpper ben jij, net als je helpper(s), dubbel verzekerd. Zo zijn jullie steeds automatisch beschermd en geniet je van thuishulp zonder zorgen!

  • Automatisch verzekerd tijdens de uren van je helpper(s).
  • Goede opvolging bij vragen of problemen.
  • Zorgeloze samenwerking met je helpper(s) 💪

Hoe gebeurt dit concreet?

Er zijn standaard 2 verzekeringen voorzien tijdens de gepresteerde uren van je helpper(s). Die worden automatisch in orde gebracht dankzij de werkingskost die je betaalt in je formule. Zo ben je zeker dat jij en je helpper(s) altijd beschermd zijn. Wees gerust, het afgelopen jaar werd er maar 1 ongelukje gemeld over een kapotte stofzuiger. Die maakt het ondertussen helemaal goed 😉

Waarvoor is mijn helpper verzekerd?

Burgerlijke Aansprakelijkheid

  • Een waarborg voor schade die je helpper veroorzaakt aan derden (dus ook jij als helppie) tijdens het uitvoeren van zijn/haar taken.
  • Een waarborg voor schade aan goederen die jij toevertrouwt aan je helpper tijdens het uitvoeren van zijn/haar taken.

 

Ongevallenverzekering Corporate Accident Plus

  • Deze beschermt je helpper tijdens het uitvoeren van zijn/haar taken, en onderweg naar en van de plaats van uitvoering.

Beide verzekeringen gelden enkel voor de uren die binnen de dienstverlening van Helpper worden verricht. Zorg dus dat je helpper de gepresteerde uren altijd registreert via zijn/haar profiel. Wil je meer weten over onze verzekeringen? Neem gerust even onze handige infofiche door.

Wat als er iets misloopt?

Stuur ons een e-mail met de details van het incident op verzekering@helpper.be. Wij geven het dossier door aan onze verzekeringsmakelaar, die het met de grootste zorg opvolgt.

Zo word je altijd in alle veiligheid geholpen!

Ik wil hulp ontvangen

Koen (27) heeft Louise als helpper

“Mijn man en ik werken full-time. Daarom komt Louise af en toe helpen met de kinderen. Bij het opruimen van hun speelgoed heeft Louise per ongeluk de step van één van de kindjes beschadigd. Gelukkig was dit geen probleem voor de verzekering. Alles was snel in orde en Louise kan nu weer met een gerust hart spelen met de kinderen.”

Adriaan (44) heeft Karel als helpper

“Karel helpt mij regelmatig met klusjes in het huishouden. Bij het verplaatsen van een kast heeft hij per ongeluk krassen op de vloer veroorzaakt. Hij heeft dit laten weten aan de verzekeringsdienst en die hebben alles zo snel afgehandeld. Mijn vloer ziet er nu weer tiptop in orde uit.”

Ik maak mijn profiel aan

Voordelen van Helpper

Makkelijke registratie en snel toegang tot helppers in je buurt.

Stappen

De juiste oplossing voor elke hulpvraag.

Taken

De juiste service voor jouw situatie dankzij 3 formules.

Prijs

Vlotte en veilige uitbetalingen zonder extra administratie.

Betalingen
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten