Taken

Onze helppers hebben weinig beperkingen in het soort taken die ze mogen uitvoeren. Omdat “uitgesloten taken” vaak in de weg staan van de juiste oplossing voor jouw situatie. Onze helppers moeten ook niet op vaste momenten werken, dat maakt Helpper echt flexibel.

Onze helppers zijn fantastisch!

  • Zoek je een handige harry die je af en toe naar de dokter brengt? Dat kan!
  • Een administratieve duizendpoot die ook voor dieren wil zorgen? Dat hebben we!
  • Je leven zou eenvoudiger zijn met een kinderoppas die ook inkopen doet? Geen probleem!

Je moet je helpper zien als een goede vriend(in), alleen moet je niet blozen als je zijn/haar hulp geregeld inroept .

Je kan een helpper wel niet inschakelen voor medische taken (vb. een spuitje geven, medicatie klaarleggen). Daar moet je opgeleide professionals voor aanspreken.

Hieronder vind je meer uitleg over het type taken die onze helppers graag voor je opnemen.

Gezelschap

Wij geloven in de spreuk “Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt”. Jouw helpper komt graag langs bij jou thuis voor koffie en een babbel. Waar jullie over praten, dat laten we aan jullie over.

Vervoer

Een deel van onze helppers heeft een eigen wagen, en die mogen ze ook gebruiken om jou te vervoeren. Zo wordt het eenvoudig om even naar de bank te gaan of die zware zakken te vervoeren als je gaat winkelen. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. Jouw helpper is ten slotte veel meer dan een privéchauffeur.

Koken

Sommige van onze helppers zijn echte keukenprinsessen (of prinsen). Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden, als jij het niet kan. De voorbereiding kan bij jou of hen thuis.

Op stap

Zoek je iemand om mee op stap te gaan? Jouw helpper gaat graag mee wandelen, naar een tentoonstelling of gewoon een terrasje doen. Dat kan zelfs met de auto van jouw helpper.

Shoppen

Eten kopen voor de week, of een boeketje bloemen gaan halen. Jouw helpper zorgt ervoor, of doet het samen met jou, als je dat wenst. Zo wordt winkelen weer een plezier. Het boeket bloemen moet je wel zelf betalen.

Klusjes

Regelmatig het gras afrijden of de stoep opkuisen. We hebben helppers die graag de handen uit de mouwen steken. Let wel, het moet gaan om kleine klusjes. Een lamp plaatsen mag, je volledig elektrisch netwerk vervangen, mag niet. Tuinonderhoud is prima. Een boom omkappen moet je aan een professional overlaten.

Administratie

Soms heb je gewoon iemand nodig om structuur te brengen in de chaos. Wij vinden voor jou een helpper voor wie administratie kinderspel is, en omgaan met een computer een tweede taal.

Kinderoppas

Sommige helppers hebben een passie voor kinderen. Vaak staan ze zelf in het onderwijs of werken ze in een kinderdagverblijf. Sommige hebben jaren ervaring met hun eigen kinderen. Ze helpen je graag met het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van het huiswerk of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Andere taken

Staat je hulpvraag niet (volledig) tussen de type-taken? Geen probleem, sommige helppers willen met veel plezier jouw specifieke taak uitvoeren.

Vind je alle info die je zoekt?
Als je nog vragen hebt, bekijk dan zeker onze "Veelgestelde vragen" of stuur ons een bericht.
Wij helpen jou met plezier!
Veelgestelde vragen
Winnaar award Zorgondernemer award van het jaar
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten