Taken

Onze helppers hebben weinig beperkingen in het soort taken die ze mogen uitvoeren. Omdat “uitgesloten taken” vaak in de weg staan van de juiste oplossing voor jouw situatie. Onze helppers moeten ook niet op vaste momenten werken, dat maakt Helpper echt flexibel.

Registreer nu

Onze helppers zijn fantastisch

  • Zoek je een handige harry die je af en toe naar de dokter brengt? Dat kan!
  • Een administratieve duizendpoot die ook voor dieren wil zorgen? Dat hebben we!
  • Je leven zou eenvoudiger zijn met een kinderoppas die ook inkopen doet? Geen probleem!

Je moet je helpper zien als een goede vriend(in), alleen moet je niet blozen als je zijn/haar hulp geregeld inroept .

Je kan een helpper wel niet inschakelen voor medische taken (vb. een spuitje geven, medicatie klaarleggen). Daar moet je opgeleide professionals voor aanspreken.

Hieronder vind je meer uitleg over het type taken die onze helppers graag voor je opnemen.

Gezelschap

Wij geloven in de spreuk “Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt”. De helpper komt graag bij je helppie thuis langs voor koffie en een babbel. Waar zij over praten, dat laten we aan hen over 😉

Vervoer

Een deel van onze helppers heeft een eigen wagen, en die mogen ze ook gebruiken om je helppie te vervoeren. Zo wordt het eenvoudig om overal vlotjes te geraken. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. De helpper is ten slotte veel meer dan een privéchauffeur.

Koken

Sommige van onze helppers zijn echte keukenprinsessen (of prinsen). Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden, als je helppie het niet kan of een paar extra handen altijd welkom zijn 🙂 De voorbereiding kan bij je helppie of hen thuis.

Op stap

Zoek je iemand om mee met je helppie op stap te gaan, zodat er wat tijd voor jou vrijkomt? De helpper gaat graag mee wandelen, naar een tentoonstelling of gewoon een terrasje doen. Dat kan zelfs met de auto van jouw helpper.

Shoppen

Naar de supermarkt gaan, of een boeketje bloemen gaan halen. Je helpper zorgt ervoor, zodat er voor jou extra tijd vrijkomt om je geliefde te ondersteunen.

Klusjes

Regelmatig het gras afrijden of klusjes in en rond het huis. We hebben helppers die graag de handen uit de mouwen steken. Weet wel dat het steeds om kleine klusjes moet gaan. Een lamp plaatsen mag, een volledig elektrisch netwerk vervangen, mag niet.

Een terras onderhouden? Prima. Een boom omkappen? Dat moet je aan een professional overlaten.

Administratie

Geraak je niet wijs uit die stapels brieven en papieren? Of heb je gewoon iemand nodig om structuur te brengen in de chaos. Wij vinden voor jou een helpper voor wie administratie kinderspel is, en omgaan met een computer een tweede taal.

Andere taken

Staat de hulpvraag niet (volledig) tussen de type-taken? Geen probleem, sommige helppers willen met veel plezier andere niet medische taken uitvoeren.

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten