Taken

Kan je extra hulp gebruiken in het dagelijkse leven? Of het nu gaat om boodschappen doen, een opknapbeurt van je tuin of samen een wandeling maken: onze helppers staan paraat om je te ondersteunen. Enkel medische taken laat je best over aan een professional. Da’s pas genieten van thuishulp, zonder zorgen!

  • Kies zelf bij welke taken je extra hulp nodig hebt.
  • Bepaal de momenten wanneer je die hulp wilt ontvangen.
  • Bepaal zelf een uurvergoeding voor je helpper
Helpper illustratie van helpper die grasmaait en helppie die een drankje aanbied
Helpper icoon blauw huis
Hulp in huis

Opruimen of de vaatwasser inladen. Je helpper zal je graag helpen in huis. Want je weet: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Helpper icoon blauw gezelschap
Gezelschap

Ben je op zoek naar leuk gezelschap? Je helpper gaat graag mee wandelen, een koffietje drinken of een museum bezoeken. Want geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt!

Helpper icoon blauw boodschappen
Boodschappen

Heb je moeite om zelf je boodschappen te doen of heb je er geen tijd voor? Onze helppers gaan met plezier voor jou naar de winkel. Je boodschappen moet je wel zelf betalen. 😉

Helpper icoon blauw koken
Koken

Sommige van onze helppers zijn echte keukenprinsen en -prinsessen. Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden, als jij het niet kan. Of waarom niet samen gezellig koken? De voorbereiding kan bij jou of hen thuis.

Helpper icoon blauw tuinieren
Tuinieren

Heb je een tuin, maar kom je er niet aan toe om die zelf te onderhouden? Er is vast en zeker een helpper die graag voor jou de handen uit de mouwen steekt. Let wel, tuinonderhoud is prima. Een boom omkappen moet je aan een professional overlaten.

Helpper icoon blauw klussen
Klussen

Een fietsband vervangen of een tafel in elkaar steken. Onze helppers helpen je graag met die lastige taakjes. Het gaat dan wel om kleine klusjes. Een lamp plaatsen mag, maar een volledig elektrisch netwerk vervangen is voor de ‘echte’ elektriciens weggelegd.

Helpper icoon blauw kinderoppas
Kinderopvang

Kan je iemand gebruiken die af en toe op je kinderen past? We hebben helppers met een passie voor kinderen. Ze helpen je graag met het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van huiswerk, of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

2021q3_acq_webpages_hlpp_taakicon_wit_vervoer_groen
Vervoer

Onze helppers die een eigen wagen hebben, vervoeren je met plezier naar de supermarkt of jouw afspraak met de kinesist. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. Jouw helpper is ten slotte veel meer dan een privéchauffeur 😉

2021q3_acq_webpages_hlpp_taakicon_wit_administratie_groen
Administratie

Soms heb je gewoon iemand nodig om structuur te brengen in de chaos. Bij ons vind je een helpper die alles kent van computers en voor wie administratie kinderspel is.

Helpper icoon blauw drie puntjes
En nog veel meer

Heb je iemand nodig die af en toe de hond uitlaat? Misschien wil je graag leren zingen of breien? Onze helppers staan paraat om jou te helpen met je troeteldier, je zangcarrière en nog veel meer!

Voordelen van Helpper

Helpper icoon persoon check

Makkelijke registratie en snel toegang tot helppers in je buurt.

Stappen
Helpper icoon check

De juiste service voor jouw situatie dankzij 3 formules.

Prijs
Helpper icoon euroteken

Vlotte en veilige uitbetalingen zonder extra administratie.

Betalingen
Helpper icoon schild verzekering

Dubbele verzekering voor jou en je helpper(s).

Verzekering