Stem op ons voor Startup of the Year 2020
#voteforhelpper

Taken

Onze helppers hebben weinig beperkingen in het soort taken die ze mogen uitvoeren. Omdat “uitgesloten taken” vaak in de weg staan van de juiste oplossing voor jouw situatie. Onze helppers moeten ook niet op vaste momenten werken, dat maakt Helpper echt flexibel.

Registreer nu

Onze helppers zijn fantastisch

  • Zoek je een handige harry die je af en toe naar de dokter brengt? Dat kan!
  • Een administratieve duizendpoot die ook voor dieren wil zorgen? Dat hebben we!
  • Je leven zou eenvoudiger zijn met een kinderoppas die ook inkopen doet? Geen probleem!

Je moet je helpper zien als een goede vriend(in), alleen moet je niet blozen als je zijn/haar hulp geregeld inroept .

Je kan een helpper wel niet inschakelen voor medische taken (vb. een spuitje geven, medicatie klaarleggen). Daar moet je opgeleide professionals voor aanspreken.

Hieronder vind je meer uitleg over het type taken die onze helppers graag voor je opnemen.

Vervoer

Een deel van onze helppers heeft een eigen wagen, en die mogen ze ook gebruiken om jou of je kinderen te vervoeren. Gedaan met stress en het voortdurende puzzelwerk om alle verplaatsingen in het weekend te plannen. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. Jouw helpper is ten slotte veel meer dan een privéchauffeur.

Koken

Sommige van onze helppers zijn echte keukenprinsessen (of prinsen). Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden voor jou en je gezin, als jij het niet kan of die dagelijkse files roet in het eten gooien. De voorbereiding kan bij jou of hen thuis.

Shoppen

Je pakketje bij de post gaan ophalen of naar de supermarkt gaan. Je helpper zorgt ervoor dat je steeds de nodige ingrediënten hebt als je na een lange werkdag aan het avondeten begint.

Klusjes

Regelmatig het gras afrijden of die zolderkamer schilderen. We hebben helppers die graag de handen uit de mouwen steken. Weet wel dat het steeds om kleine klusjes moet gaan. Een lamp plaatsen mag, je volledig elektrisch netwerk vervangen, mag niet.

Jouw terras onderhouden? Prima. Een boom omkappen? Dat moet je aan een professional overlaten.

Administratie

Blijven die brieven en papieren zich soms door je drukke werk- en gezinsleven maar meer en meer opstapelen dan je lief is? Wij vinden voor jou een helpper voor wie administratie kinderspel en je de nodige structuur brengt in de chaos.

Kinderoppas

Sommige helppers hebben een passie voor kinderen. Vaak staan ze zelf in het onderwijs of werken ze in een kinderdagverblijf. Sommige hebben jaren ervaring met hun eigen kinderen. Ze helpen je graag met het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van het huiswerk of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Andere taken

Staat de hulpvraag niet (volledig) tussen de type-taken? Geen probleem, sommige helppers willen met veel plezier andere niet medische taken uitvoeren.

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten