Taken

Onze helppers hebben weinig beperkingen in het soort taken die ze mogen uitvoeren. Omdat “uitgesloten taken” vaak in de weg staan van de juiste oplossing voor jouw situatie. Onze helppers moeten ook niet op vaste momenten werken, dat maakt Helpper echt flexibel.

Registreer nu

Onze helppers zijn fantastisch

  • Zoek je een handige harry die je af en toe naar de dokter brengt? Dat kan!
  • Een administratieve duizendpoot die ook voor dieren wil zorgen? Dat hebben we!
  • Je leven zou eenvoudiger zijn met een kinderoppas die ook inkopen doet? Geen probleem!

Je moet je helpper zien als een goede vriend(in), alleen moet je niet blozen als je zijn/haar hulp geregeld inroept .

Je kan een helpper wel niet inschakelen voor medische taken (vb. een spuitje geven, medicatie klaarleggen). Daar moet je opgeleide professionals voor aanspreken.

Hieronder vind je meer uitleg over het type taken die onze helppers graag voor je opnemen.

Gezelschap

Wij geloven in de spreuk “Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt”. Jouw helpper komt graag bij jou thuis langs voor koffie en een babbel. Waar jullie over praten, dat laten we aan jullie over 😉

Vervoer

Een deel van onze helppers heeft een eigen wagen, en die mogen ze ook gebruiken om jou te vervoeren. Zo wordt het eenvoudig om die zware zakken te vervoeren of vlotjes op je (medische) afspraken te geraken. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. Jouw helpper is ten slotte veel meer dan een privéchauffeur.

Koken

Sommige van onze helppers zijn echte keukenprinsessen (of prinsen). Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden, als jij het niet kan. Of waarom niet gewoonweg gezellig samen koken? De voorbereiding kan bij jou of hen thuis.

Op stap

Zoek je iemand om mee op stap te gaan? Jouw helpper gaat graag mee wandelen, naar een tentoonstelling of gewoon een terrasje doen. Dat kan zelfs met de auto van jouw helpper.

Shoppen

Naar de supermarkt gaan of jouw bestelling afhalen. Jouw helpper zorgt ervoor, of doet het samen met jou, als je dat wenst. Zo wordt winkelen weer een plezier.

Klusjes

Regelmatig het gras afrijden of je helpen bij een verhuis. We hebben helppers die graag de handen uit de mouwen steken. Weet wel dat het steeds om kleine klusjes moet gaan. Een lamp plaatsen mag, je volledig elektrisch netwerk vervangen, mag niet. Jouw terras onderhouden? Prima. Een boom omkappen? Dat moet je aan een professional overlaten.

Administratie

Geraak je niet wijs uit die stapels brieven en papieren? Of heb je gewoon iemand nodig om structuur te brengen in de chaos? Wij vinden voor jou een helpper voor wie administratie kinderspel is, en omgaan met een computer een tweede taal.

Kinderoppas

Sommige helppers hebben een passie voor kinderen. Vaak staan ze zelf in het onderwijs of werken ze in een kinderdagverblijf. Sommige hebben jaren ervaring met hun eigen kinderen. Ze helpen je graag met het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van huiswerk of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Andere taken

Staat de hulpvraag niet (volledig) tussen de type-taken? Geen probleem, sommige helppers willen met veel plezier andere niet medische taken uitvoeren.

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten