Betalingen

Je helpper(s) betalen is een fluitje van een cent dankzij de domiciliëring die je met je eerste betaling activeert na het voltooien van je registratie. Hierdoor hoef jij geen administratie op te volgen. Enkel de gepresteerde uren valideren. Wij doen de rest.

Registreer nu

Hoe verloopt het betalingsproces?

Nadat de uren werden gepresteerd, registreert je helpper online de datum en duur van de hulp. Hierna ontvang je van ons een berichtje om de prestaties goed te keuren.

Mocht je niet akkoord zijn met bepaalde prestaties dan kan je deze betwisten. Je helpper neemt dan contact met je op zodat jullie samen kunnen zien waar het misgelopen is. Van zodra jullie het hebben uitgeklaard zal je helpper opnieuw de prestaties online registreren en kan je deze dan wel goedkeuren. Hou er rekening mee dat niet-goedgekeurde of niet-betwiste prestaties van een maand automatisch worden goedgekeurd binnen de eerste 7 dagen van de daarop volgende maand.

Eenmaal goedgekeurd worden de verschillende bedragen op het einde van elke kalendermaand voor jouw helpper(s) samengeteld. Binnen de 10 dagen van de daarop volgende maand gaat het volledige bedrag van je bankrekening. Dankzij de domiciliëring loopt dit volledig automatisch.

Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat de goedgekeurde prestaties van de maand oktober op 31 oktober worden samengeteld. Voor 7 november worden alle niet-goedgekeurde of niet-betwiste prestaties van oktober automatisch goedgekeurd en daarbij opgeteld. Daarna en voor 10 november gaat dan het volledige bedrag van de prestaties van je rekening.

Wanneer gebeurt de betaling?

Vind je alle info die je zoekt?
Als je nog vragen hebt, bekijk dan zeker onze "Veelgestelde vragen" of stuur ons een bericht.
Wij helpen jou met plezier!
Veelgestelde vragen
Winnaar award Zorgondernemer award van het jaar
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten