Taken

Hulp ontvangen als helppie is makkelijk en flexibel. Hieronder ontdek je bij welke taken je hulp mag vragen. Enkel medische taken horen niet in dit takenpakket. Dat laat je best over aan opgeleide professionals.

  • Kies zelf bij welke ADL-taken je hulp nodig hebt.
  • Bepaal de momenten wanneer je die hulp wilt ontvangen.
  • Bepaal zelf een uurvergoeding voor je helpper-assistent.

Wij nemen je zorg uit handen!

Bel ons

Een van onze medewerkers staat je persoonlijk te woord.

03 361 39 30

 

Mail ons

Wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.

hello@helpper.be

Whatsapp Icon

App ons 

Wij helpen je ook graag verder via Whatsapp. 

0492 87 29 56
970x250 (4)
Helpper icoon blauw huis
Hulp in huis

Opruimen, strijken of de vaatwasser vullen. Je helpper-assistent helpt met plezier een handje mee in het huishouden. Want jij weet: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Helpper icoon blauw gezelschap
Gezelschap

Ben je op zoek naar leuk gezelschap? Je helpper-assistent gaat graag mee wandelen, een koffietje drinken of een museum bezoeken. Want geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt!

Helpper icoon blauw boodschappen
Boodschappen

Heb je moeite om zelf je boodschappen te doen of heb je er geen tijd voor? Onze helpper-assistenten gaan met plezier voor jou naar de winkel. Je boodschappen moet je wel zelf betalen. 😉

Helpper icoon blauw koken
Koken

Sommige van onze helpper-assistenten zijn echte keukenprinsen en -prinsessen. Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden, als jij het niet kan. Of waarom niet samen gezellig koken? De voorbereiding kan bij jou of hen thuis.

Helpper icoon blauw tuinieren
Tuinieren

Heb je een tuin, maar kom je er niet aan toe om die zelf te onderhouden? Er is vast en zeker een helpper-assistent die graag voor jou de handen uit de mouwen steekt. Let wel, tuinonderhoud is prima. Een boom omkappen moet je aan een professional overlaten.

Helpper icoon blauw klussen
Klussen

Een fietsband vervangen of een tafel in elkaar steken. Onze helpper-assistenten helpen je graag met die lastige taakjes. Het gaat dan wel om kleine klusjes. Een lamp plaatsen mag, maar een volledig elektrisch netwerk vervangen is voor de ‘echte’ elektriciens weggelegd.

Helpper icoon blauw kinderoppas
Kinderopvang

Kan je iemand gebruiken die af en toe op je kinderen past? We hebben helpper-assistenten met een passie voor kinderen. Ze helpen je graag met het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van huiswerk, of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Helpper icoon blauw administratie
Administratie

Soms heb je gewoon iemand nodig om structuur te brengen in de chaos. Bij ons vind je een helpper-assistent die alles kent van computers en voor wie administratie kinderspel is.


Helpper icoon blauw vervoer
Vervoer

Onze helpper-assistenten die een eigen wagen hebben, vervoeren je met plezier naar de supermarkt of jouw afspraak met de kinesist. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. Jouw helpper is ten slotte veel meer dan een privéchauffeur. 😉

Helpper icoon blauw drie puntjes
En nog veel meer...

Heb je iemand nodig die af en toe de hond uitlaat? Misschien wil je graag leren zingen of breien? Onze helpper-assistenten staan paraat om jou te helpen met je troeteldier, je zangcarrière en nog veel meer!


Voordelen van Helpper

Helpper icoon persoon check

Makkelijke registratie en snel toegang tot helpper-assistenten in je buurt.

Stappen
Helpper icoon check

De juiste service voor jouw situatie dankzij 3 formules.

Prijs
Helpper icoon euroteken

Vlotte en veilige uitbetalingen zonder extra administratie.

Betalingen
Helpper icoon schild verzekering

Dubbele verzekering voor jou en je helpper-assistent(en).

Verzekering