Verzekering

Als gebruiker van Helpper ben jij, net als je helpper-assistent(en), dubbel verzekerd. Dat is dubbel goed nieuws!

  • Automatisch verzekerd tijdens de uren van je helpper-assistent(en).
  • Goede opvolging bij vragen of problemen.
  • Zorgeloze samenwerking met je helpper-assistent(en) 💪

Hoe gebeurt dit concreet?

Tijdens de gepresteerde uren van je helpper-assistent(en) zijn standaard 2 verzekeringen voorzien. Die worden automatisch geregeld dankzij de werkingskost die je betaalt in je formule. Zo ben je zeker dat jij en je helpper-assistent(en) altijd beschermd zijn. Wees gerust, het afgelopen jaar werd er maar 1 ongelukje gemeld over een kapotte stofzuiger. Die maakt het ondertussen helemaal goed 😉

Waarvoor is mijn helpper-assistent verzekerd?

Burgerlijke Aansprakelijkheid

  • Een waarborg voor schade die je helpper-assistent veroorzaakt aan derden (dus ook jij als helppie) tijdens het uitvoeren van zijn/haar taken.
  • Een waarborg voor schade aan goederen die jij toevertrouwt aan je helpper-assistent tijdens het uitvoeren van zijn/haar taken.

Ongevallenverzekering Corporate Accident Plus

  • Deze beschermt je helpper-assistent tijdens het uitvoeren van zijn/haar taken, en onderweg naar en van de plaats van uitvoering.

Beide verzekeringen gelden enkel voor de uren die binnen de dienstverlening van Helpper worden verricht. Zorg dus dat je helpper-assistent de gepresteerde uren altijd registreert via zijn/haar profiel. Wil je meer weten over onze verzekeringen? Neem gerust even onze handige infofiche door.

Wat als er iets misloopt?

Stuur ons een e-mail met de details van het incident op verzekering@helpper.be. Wij geven het dossier door aan onze verzekeringsmakelaar, die het met de grootste zorg opvolgt.

Ik wil hulp ontvangen

Greg (45) heeft Julien als helpper

“Julien is ooit gestruikeld tijdens het tuinieren. Jammer genoeg heeft hij toen zijn enkel verstuikt. Gelukkig heeft de verzekering zich over hem ontfermd en was alles snel weer in orde. Nu kan Julien mij weer helpen met klusjes in de tuin.”

Ali (32) heeft Lisa als helpper

“Ik ben zo blij met de hulp van Lisa. Eén keer heeft ze wel per ongeluk een vaas omgestoten. Zij heeft dit meteen laten weten aan de verzekeringsdienst en die hebben alles heel efficiënt afgehandeld. Dat die vaas kapot is, vind ik nog niet zo erg. Lisa’s hulp is mij veel meer waard!”

Ik maak een helppie-profiel aan

Voordelen van Helpper

Makkelijke registratie en snel toegang tot helpper-assistenten in je buurt.

Stappen

De juiste oplossing voor elke hulpvraag.

Taken

De juiste service voor jouw situatie dankzij 3 formules.

Prijs

Vlotte en veilige uitbetalingen zonder extra administratie.

Betalingen
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten