Taken

Omdat “uitgesloten taken” vaak in de weg staan van de juiste oplossing voor jouw situatie, hebben onze helpper-assistent(en) weinig beperkingen in het soort taken die ze mogen uitvoeren.

Onze helpper-assistent(en) moeten ook niet op vaste momenten werken, dat maakt Helpper echt flexibel.

Registreer nu

Onze helpper-assistenten zijn fantastisch!

  • Zoek je een handige harry die je af en toe naar de dokter brengt? Dat kan!
  • Een administratieve duizendpoot die ook voor dieren wil zorgen? Dat hebben we!
  • Je leven zou aangenamer zijn met iemand met een luisterend die ook inkopen doet? Geen probleem!

Je moet je helpper-assistent zien als een goede vriend(in), alleen moet je niet blozen als je zijn/haar hulp geregeld inroept .

Je kan een helpper-assistent wel niet inschakelen voor medische taken (vb. een spuitje geven, medicatie klaarleggen). Daar moet je opgeleide professionals voor aanspreken.

Hieronder vind je meer uitleg over het type taken die onze helpper-assistent graag voor jou opnemen.

Shoppen

Eten kopen voor de week, of een boeketje bloemen gaan halen. Jouw helpper-assistent zorgt ervoor, of doet het samen met jou, als je dat wenst. Zo wordt winkelen weer een plezier. Het boeket bloemen moet je wel zelf betalen.

Koken

Sommige van onze helpper-assistent(en) zijn echte keukenprinsessen (of prinsen). Ze zorgen graag voor lekkere maaltijden, als jij het niet kan. De voorbereiding kan bij jou of hen thuis.

Klusjes

Regelmatig het gras afrijden of de stoep opkuisen. We hebben helpper-assistent(en) die graag de handen uit de mouwen steken. Let wel, het moet gaan om kleine klusjes. Een lamp plaatsen mag, je volledig elektrisch netwerk vervangen, mag niet. Tuinonderhoud is prima. Een boom omkappen moet je aan een professional overlaten.

Vervoer

Een deel van onze helpper-assistent(en) heeft een eigen wagen, en die mogen ze ook gebruiken om jou te vervoeren. Zo wordt het eenvoudig om even naar de bank te gaan, of die zware zakken te vervoeren als je gaat winkelen. Vervoer met de wagen moet wel occasioneel blijven. Jouw helpper-assistent is ten slotte veel meer dan een privé chauffeur.

Kinderoppas

Sommige helpper-assistent(en) hebben een passie voor kinderen. Vaak staan ze zelf in het onderwijs of werken ze in een kinderdagverblijf. Sommige hebben jaren ervaring met hun eigen kinderen. Ze helpen je graag met het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van het huiswerk, of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Administratie

Soms heb je gewoon iemand nodig om structuur te brengen in de chaos. Bij ons vind je een helpper-assistent voor wie administratie kinderspel is, en omgaan met een computer een tweede taal.

Op stap

Zoek je iemand om mee op stap te gaan? Jouw helpper-assistent gaat graag mee wandelen, naar een tentoonstelling of gewoon een terrasje doen. Dat kan zelfs met de auto van jouw helpper-assistent.

Gezelschap

Wij geloven in de spreuk “Geluk is het enige wat zich verdubbelt als je het deelt”. Jouw helpper komt graag langs bij jou thuis voor koffie en een babbel. Waar jullie over praten, dat laten we aan jullie over.

Andere taken

Staat je hulpvraag niet (volledig) tussen de type-taken? Geen probleem, sommige helppers willen met veel plezier jouw specifieke taak uitvoeren.

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten