Word helppie in 3 stappen

 

Stap 1: Maak een profiel aan

 • Helemaal niet moeilijk hoor! Maak hier je eigen profiel aan
 • Hier geef je aan dat je hulp zoekt voor jezelf of voor iemand anders.
 • Vul je persoonlijke gegevens in zoals je naam, adres en geboortedatum. Geef ook aan of je gebruik maakt van een PVB of PAB. Zo weten wij dat we je de nodige VAPH-documenten moeten bezorgen!
 • Tip: Voeg naast je gegevens ook een leuke foto toe zodat helppers je gezicht herkennen en je profiel vertrouwd aanvoelt.

 

Stap 2: Beschrijf waar je hulp voor nodig hebt

 • Heb je al iemand die je van hulp voorziet? Geef dat hier aan en vul zijn/haar e-mailadres in. Jouw helpper-assistent krijgt automatisch een uitnodiging via mail om zich ook in te schrijven op het Helpper-platform. Jullie worden dan automatisch gematcht. Handig, he?
 • Ben je nog op zoek naar een helpper-assistent? Dan voeg je hier je hulpvraag toe zodat onze helppers weten bij welke taken je hulp nodig hebt.
 • Hier geef je ook meteen aan wie de budgethouder is van je PVB/PAB en bepaal je de uurvergoeding voor jouw hulpvraag. Geen zorgen, dit kan je later nog aanpassen als je dat wenst.

 

Stap 3: Geef aan of je aangesloten bent bij één van onze partners

 • Ben je klant bij één van onze partners of heb je een kortingscode ontvangen? Vul ze in zodat je meteen geniet van extra voordelen.
 • Tip Hou je klantnummer bij de hand zodat je niet moet beginnen rommelen in je papieren.

 

Hoera, nieuwe helppie aan boord 🥳

 • Heb je aangegeven dat je al een eigen helpper-assistent hebt? Dan kan die elk moment een mailtje verwachten met een link om zich aan te melden. Van zodra de aanmelding in orde is, start jullie samenwerking.
 • Heb je nog geen eigen helpper-assistent? Dan start je zoektocht nu! Wanneer je een helpper hebt gevonden waarmee je in zee wil gaan, stuur je hem/haar een matchvoorstel. Zodra de helpper je voorstel aanvaardt, start jullie samenwerking officieel.
Ik maak mijn profiel aan

Wist je dat ...

Voor onze helppers aan de slag kunnen, gaan ze elk door een grondige screeningsprocedure. We voeren systematisch identiteitscontroles uit en we contacteren elke helpper voor een gesprek waar we peilen naar achtergrond, competenties, motivatie en ervaring. Zo zorgen we voor een betrouwbare helpper waar je regelmatig en met veel plezier beroep op kan doen.

Voordelen van Helpper

De juiste oplossing voor elke hulpvraag.

Taken

De juiste service voor jouw situatie dankzij 3 formules.

Prijs

Vlotte en veilige uitbetalingen zonder extra administratie.

Betalingen

Dubbele verzekering voor jou en je helpper-assistent(en).

Verzekering
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten