Betalingen

Je helpper-assistent(en) betalen is een fluitje van een cent dankzij de domiciliëring die wordt geactiveerd nadat jullie gematcht zijn.

  • Maandelijkse vergoeding voor de gepresteerde uren van je helpper-assistent.
  • Altijd correct en op tijd betaald.
  • Geen extra administratie. Da’s beloofd! 👍

 

Hoe verloopt de betaling?

  • Je helpper-assistent registreert de datum en duur van de prestaties op zijn/haar profiel.
  • Jij ontvangt dan automatisch een bericht en keurt de prestaties goed.
  • Op het einde van elke maand tellen we de verschillende bedragen voor jouw helpper-assistent(en) op.
  • Wij storten dit bedrag zo snel mogelijk, en meestal binnen de 15 dagen van de daaropvolgende maand. Dankzij de domiciliëring loopt dit volledig automatisch.
  • Je ontvangt een maandelijkse afrekening voor je VAPH-dossier. Die krijg je via mail en vind je ook terug op je profiel.

Indien je merkt dat je helpper-assistent zich vergist heeft, kan je de prestatie betwisten. Jullie kunnen dan de koppen bij elkaar steken en samen tot een oplossing komen. Van zodra jullie het hebben uitgeklaard, zal je helpper opnieuw de prestaties online registreren en kan je deze goedkeuren.
Let erop dat je je goedkeuring ten laatste de 7de van de volgende maand geeft. Zo is je helpper-assistent zeker dat hij/zij op tijd wordt vergoed. Niet-goedgekeurde of niet-betwiste prestaties van een maand worden automatisch goedgekeurd binnen de eerste 7 dagen van de daaropvolgende maand. De storting wordt ook pas uitgevoerd van zodra we jouw betaling hebben ontvangen.

Tijdslijn validatie Helpper prestaties en uitbetaling vergoeding
Belangrijk: Voor de maand december van elk jaar wordt hier omwille van technische redenen van afgeweken. Alle nog niet-goedgekeurde gepresteerde uren met betrekking tot het afgelopen jaar worden automatisch goedgekeurd op 31/12 voor middernacht. Mocht je toch niet akkoord gaan met bepaalde automatisch goedgekeurde prestaties, dan kan je deze steeds betwisten door met ons contact op te nemen voor 6 januari van het daaropvolgende jaar.

Ik maak mijn profiel aan

Makkelijke registratie en snel toegang tot helpper-assistenten in je buurt.

Stappen

De juiste oplossing voor elke hulpvraag.

Taken

De juiste service voor jouw situatie dankzij 3 formules.

Prijs

Dubbele verzekering voor jou en je helpper-assistent(en).

Verzekering
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten