Uitbetaling

Als helpper wordt je maandelijks vergoed voor je goedgekeurde gepresteerde uren. Deze betalen we automatisch uit  via je bankrekening. Daarom is het zeer belangrijk om steeds tijdig je prestaties in te geven voor de goedkeuring van jouw helppie.

Registreer nu

Hoe verloopt het?

Nadat je de overeengekomen uren hebt gepresteerd, registreer je online de datum en duur van je hulp. De helppie ontvangt een bericht en zal je prestaties goedkeuren.

Toch kan het gebeuren dat de helppie (een deel van) je prestaties betwist. Mocht dit het geval zijn dan ontvang je hiervoor een berichtje. Je neemt dan het best onmiddellijk contact met elkaar op zodat jullie kunnen zien waar het misgelopen is. Van zodra alles uitgeklaard is dien je je prestaties opnieuw online te registreren.

Eenmaal goedgekeurd tellen wij op het einde van elke kalendermaand de verschillende bedragen van jouw prestaties op. Wij storten dit bedrag dan zo snel mogelijk, en meestal binnen de 15 dagen van de daarop volgende maand, op jouw rekening.

Wanneer gebeurt de uitbetaling?

Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten