Taken

Hulp aanbieden als helpper is makkelijk en flexibel. Hieronder ontdek je welke taken je mag uitvoeren. Enkel medische taken horen niet in dit takenpakket. Dat laat je best over aan opgeleide professionals.

  • Kies zelf welke taken je graag wil doen.
  • Bepaal de momenten wanneer je beschikbaar bent.
  • Geen speciale opleiding of diploma nodig.

Hulp in huis

Opruimen, strijken of de vaatwasser vullen. Je helpt met plezier een handje mee in het huishouden. Want jij weet: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Gezelschap

Sommige helppies hebben gewoon nood aan gezelschap. Samen een koffie drinken, gaan wandelen of een museum bezoeken? Daar zeg je geen nee tegen want alleen is maar alleen!

Boodschappen

Je vindt het leuk om boodschappen te doen en weet perfect waar je de lekkerste ingrediënten vindt? Super! Dan ben jij de gepaste helpper om inkopen te doen. De rekening moet je natuurlijk niet zelf betalen. 😉

Koken

Je kookkunsten gebruiken in je eigen buurt kan perfect! Jij wordt vergoed voor je tijd, de kosten van de ingrediënten worden gedragen door je helppie. De inkopen mag je ook zelf doen, dan ben je zeker dat je alles hebt.

Tuinieren

Je bent een echt buitenmens en je maakt graag je handen vuil? Misschien weet je precies wanneer je het best die bloemen plant? Helppies met een tuin zullen je met open armen verwelkomen want jij zorgt voor meer kleur in hun leven! Let wel, tuinonderhoud is prima. Een boom omkappen moet je aan een professional overlaten.

Klussen

Je bent een handige harry? Fantastisch! Er bestaat sowieso een helpper in je buurt die jouw talenten kan gebruiken. Of het nu gaat om een fietsband vervangen of een tafel in elkaar steken. Het gaat dan wel om kleine klusjes. Je mag een lamp plaatsen, maar een volledig elektrisch netwerk vervangen is voor de ‘echte’ elektriciens weggelegd.

Kinderoppas

Heb je een passie voor kinderen? Dan ben jij de perfecte helpper om een drukke mama of papa uit de nood te helpen. Zo zorg jij voor het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van het huiswerk of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Administratie

Je bent een administratieve duizendpoot en je tokkelt op een computer als een pianovirtuoos. Dan kan jij iemand helpen die hier mee worstelt want jij brengt met plezier structuur in de chaos.

Vervoer

Heb je een eigen wagen? Dan kan je veel betekenen voor iemand in je buurt. Veel van onze helppies kunnen zelf niet meer rijden of hebben geen tijd om hun kinderen te vervoeren. Gelukkig sta jij dan paraat! Let wel, vervoer met de wagen moet occasioneel blijven. Je bent ten slotte veel meer dan een privéchauffeur.

En nog veel meer

Wil je zangles geven of vind je breien leuk? Misschien ben je dolgraag met dieren bezig? Geweldig! Wie weet zijn er helppies die een zangcarrière willen uitbouwen, op zoek zijn naar de perfecte wollen trui of het uitlaten van hun troeteldier met plezier aan jou overlaten?

Ja, dat wil ik doen

Makkelijke registratie en snel toegang tot helppies in je buurt.

Stappen

Verdien makkelijk een centje bij of ga onvergoed aan de slag.

Vergoeding

Vlotte en veilige betalingen. Maandelijks op je rekening.

Uitbetaling

Dubbele verzekering voor jou en je helppie(s).

Verzekering
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten