Taken

Hulp aanbieden als helpper is makkelijk en flexibel. Hieronder ontdek je welke taken je mag uitvoeren. Enkel medische taken horen niet in dit takenpakket. Dat laat je best over aan opgeleide professionals.

  • Kies zelf welke taken je graag wil doen.
  • Bepaal de momenten wanneer je beschikbaar bent.
  • Geen speciale opleiding of diploma nodig.
Helpper illustratie van helpper die samen met een blinde helppie wandelt
Helpper icoon blauw huis
Hulp in huis

Opruimen of de vaatwasser vullen. Je helpt met plezier een handje mee in het huishouden. Want jij weet: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Helpper icoon blauw gezelschap
Gezelschap

Sommige helppies hebben gewoon nood aan gezelschap. Samen een koffie drinken, gaan wandelen of een museum bezoeken? Daar zeg je geen nee tegen want alleen is maar alleen!

Helpper icoon blauw boodschappen
Boodschappen

Je vindt het leuk om boodschappen te doen en weet perfect waar je de lekkerste ingrediënten vindt? Super! Dan ben jij de gepaste helpper om inkopen te doen. De rekening moet je natuurlijk niet zelf betalen. 😉

Helpper icoon blauw koken
Koken

Je kookkunsten gebruiken in je eigen buurt kan perfect! Jij wordt vergoed voor je tijd, de kosten van de ingrediënten worden gedragen door je helppie. De inkopen mag je ook zelf doen, dan ben je zeker dat je alles hebt.

Helpper icoon blauw tuinieren
Tuinieren

Je bent een echt buitenmens en je maakt graag je handen vuil? Misschien weet je precies wanneer je het best die bloemen plant? Helppies met een tuin zullen je met open armen verwelkomen want jij zorgt voor meer kleur in hun leven! Let wel, tuinonderhoud is prima. Een boom omkappen moet je aan een professional overlaten.

Helpper icoon blauw klussen
Klussen

Je bent een handige harry? Fantastisch! Er bestaat sowieso een helppie in je buurt die jouw talenten kan gebruiken. Of het nu gaat om een fietsband vervangen of een tafel in elkaar steken. Het gaat dan wel om kleine klusjes. Je mag een lamp plaatsen, maar een volledig elektrisch netwerk vervangen is voor de ‘echte’ elektriciens weggelegd.

Helpper icoon blauw kinderoppas
Kinderopvang

Heb je een passie voor kinderen? Dan ben jij de perfecte helpper om een drukke mama of papa uit de nood te helpen. Zo zorg jij voor het ophalen van de kinderen aan de schoolpoort, het maken van het huiswerk of gewoon een namiddag gaan spelen in het park.

Helpper icoon blauw administratie
Administratie

Je bent een administratieve duizendpoot en je tokkelt op een computer als een pianovirtuoos. Dan kan jij iemand helpen die hier mee worstelt want jij brengt met plezier structuur in de chaos.


Helpper icoon blauw vervoer
Vervoer

Heb je een eigen wagen? Dan kan je veel betekenen voor iemand in je buurt. Veel van onze helppies kunnen zelf niet meer rijden of hebben geen tijd om hun kinderen te vervoeren. Gelukkig sta jij dan paraat! Let wel, vervoer met de wagen moet occasioneel blijven. Je bent ten slotte veel meer dan een privéchauffeur.

Helpper icoon blauw drie puntjes
En nog veel meer...

Wil je zangles geven of vind je breien leuk? Misschien ben je dolgraag met dieren bezig? Geweldig! Wie weet zijn er helppies die een zangcarrière willen uitbouwen, op zoek zijn naar de perfecte wollen trui of het uitlaten van hun troeteldier met plezier aan jou overlaten?

Voordelen van Helpper

Helpper icoon check

Makkelijke registratie en snel toegang tot helppies in je buurt.

Stappen
Helpper icoon award

Verdien makkelijk een centje bij of ga onvergoed aan de slag.

Vergoeding
Helpper icoon euroteken

Vlotte en veilige betalingen. Maandelijks op je rekening.

Uitbetaling
Helpper icoon schild verzekering

Dubbele verzekering voor jou en je helppie(s).

Verzekering