Stappen

Na registratie zullen wij jouw account valideren. Je krijgt dan toegang tot onze ontmoetingsplaats en kan zelf op zoek gaan in je buurt naar een helppie met een hulpvraag die aansluit bij jouw profiel!

Hoe word je helpper?

Alles begint bij een goede registratie. Hoe meer de helppies in je buurt over je weten hoe sneller ze met jou contact zullen opnemen voor een concrete hulpvraag, en je een centje kan bijverdienen.

Nadat we je ID hebben geverifieerd, bellen we je op voor een sollicitatiegesprek. Zo leren we je beter kennen en zien we wat je drijfveer is om helpper te worden.

Na ons gesprek, en als wij er van overtuigd zijn dat jij een geschikte helpper bent, ontvang je van ons een bericht dat je toegang krijgt tot de Helpper ontmoetingsplaats.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Jij registreert

Alles begint bij een goede registratie. Vertel wie je bent en wanneer en met wat je wenst te helpen. Hoe ruimer de groep hulpbehoevenden die je wil ondersteunen, en het takenpakket en aantal uren die je aanbiedt, hoe hoger de kans is dat je snel een helppie kan helpen.

Stap 2

Wij screenen

Na je registratie controleren we jouw identiteit aan de hand van de ID-kaart die je hebt geüpload. Daarna bellen we je op om kennis te maken en te luisteren naar wat je drijfveren zijn om helpper te worden. Als we je geschikt vinden als helpper, krijg je toegang tot de Helpper ontmoetingsplaats.

Stap 3

Jij ontmoet

Dankzij je toegang tot de Helpper ontmoetingsplaats kan een helppie uit je buurt je rechtstreeks contacteren voor een vraag of je een matchvoorstel sturen. Weet dat ook jij een overzicht krijgt van alle helppies in je buurt. Zo kan je ook zelf contact opnemen met een helppie of een matchvoorstel doen.

Stap 4

Jij beslist

Nadat je een matchvoorstel hebt ontvangen beslis je zelf of je met de helppie in zee wil gaan. Indien je weigert kan je ofwel een ander voorstel afwachten of zelf rondkijken welke helppie je in jouw buurt wil helpen.

Vind je alle info die je zoekt?
Als je nog vragen hebt, bekijk dan zeker onze "Veelgestelde vragen" of stuur ons een bericht.
Wij helpen jou met plezier!
Veelgestelde vragen
Winnaar award Zorgondernemer award van het jaar
Stel hier je vraag
We maken gebruik van cookies en data tracking om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen op de website, geef je aan dat je akkoord gaat met onze cookie & privacy policy. Meer weten