Sluit je vaccinatiecentrum? Blijf helpen in je buurt!

Sluit je vaccinatiecentrum? Blijf helpen in je buurt!

1 min.
SHARE

Was jij vrijwilliger in een vaccinatiecentrum, maar sluit het centrum binnenkort? Gaf dit werk je energie en voldoening? Wil je je steentje blijven bijdragen aan de maatschappij? Via Helpper kan je hulp bieden aan hulpbehoevenden in je eigen buurt! 💪

   Ik bied mijn hulp aan

 

Flexibele thuishulp. Voor buren, door buren.

Helpen zit in je bloed. Da’s duidelijk want je hebt al enorme inzet getoond als vrijwilliger. Bovendien heb je zo ook heel wat nieuwe mensen leren kennen in je stad of gemeente. Dat maakt het altijd nog net iets leuker. Wil je dit goede werk blijven voortzetten? Ga aan de slag als helpper en bied een helpende hand aan mensen uit je buurt.

  • Jij kiest bij welke taken je wil helpen en wanneer.
  • Je kan onvergoed aan de slag of een centje bijverdienen.
  • Je bent volledig verzekerd.

    Ik wil helpper worden
Helpper, wat is dat?
Helpper verbindt mensen die hulp nodig hebben bij dagelijkse taken (helppies) met hulpvaardige buurtbewoners (helppers). Als helpper ondersteun je je helppie met allerlei niet-medische taken zoals gezelschap houden, shoppen, vervoer, administratie en meer. Jij bepaalt waarmee je wilt helpen en wanneer het jou uitkomt. Zo draag je bij aan een hechte, zorgzame buurt.
Ik schrijf me in
 
Heidi uit Anderlecht
“Elke week maak ik een paar lekkere gerechten klaar voor Nathalie. Zij heeft last van haar heup waardoor ze moeilijk lang kan rechtstaan. Gelukkig kook ik heel graag en haar zien smullen is voor mij altijd een plezier.”

 

Hoe werkt het?
Frame 1  Je maakt je profiel aan
Frame 2  Je leert helppies kennen
Frame 3  Je wordt gematcht en start een samenwerking 🎉
Ik wil helpper worden